Nicuşor Dan îi dă în judecată pe Ponta şi Ghiţă pentru calomnii repetate. Daune uriaşe

Joi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a emis un act oficial prin care l-a destituit din funcție pe șeful Poliției Locale București, Daniel Rășică, conform informațiilor furnizate de reprezentanții Primăriei Capitalei.

Nicuşor Dan a luat această decizie drastică în urma eșecului Poliției Locale de a gestiona situația critică din Parcul IOR, unde o parte a terenului retrocedat a fost supusă unui masiv defrișări. În același areal au avut loc și repetate incendii de vegetație.

În septembrie 2020, pe vremea când era candidatul susținut de PNL și USR-PLUS pentru funcția de primar al Capitalei, Nicuşor Dan a expus ceea ce el numea „caracatița” care controla Primăria Capitalei și care era manipulată de grupul Pandele-Firea. El susținea că acești indivizi erau fie oameni de încredere ai cuplului Pandele-Firea, fie aveau legături de rudenie sau parteneriate de afaceri cu aceștia, sau erau chiar copiii vecinilor, rudele sau partenerii de afaceri ai acestora.

Printre numele menționate se aflau Speranța Cliseru, care a fost prefectul Capitalei în timpul protestelor din 10 august 2018, Mihai Daniel Rășică, care venise direct din Poliția Locală Voluntari, și Vica Nela Vrânceanu, sora mai mare a Gabrielei Firea și director executiv în Primăria Voluntari.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *