Buzoienii, si nu numai, sunt provocati un la concurs inedit. Este vorba despre o competitie de explorare urbana. Participantii, indiferent de varsta, vor porni la o vanatoare de comori pe strazile si prin parcuri din Buzau.  Evenimentul va avea loc sambata, 30 septembrie.

Buzăul găzduiește cea de-a sasea ediție a Concursului de Explorare Urbană. Astfel, iubitorii de aventură de orice vârstă sunt provocați la o nouă vânătoare de comori pe străzile și prin parcurile Buzăului. Evenimentul va avea loc sambata, 30 septembrie, începând cu ora 9.00. Startul concursului se va da în zona foisorului din Parcul Alexandru Marghiloman, însă până atunci, cei interesați sunt așteptați să se înscrie în competiție.  Nu există limită de vârstă.

Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri care trebuie să aibă obligatoriu asupra lor o busolă și cel puțin un smartphone.

Concursul este deschis oricui dorește să participe, inclusiv celor care nu sunt din Buzău. Timp de câteva ore concurenții vor explora orașul pe un traseu pe care vor avea de trecut peste mai multe provocări pentru a strânge cât mai multe puncte.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *