8,5 milioane de euro! Aceasta este suma pe care o vor victimele tragediei de la Crevedia, potrivit dosarului exploziei de la stația de GPL. Este vorba de 81 de localnici care au avut de suferit în urma exploziilor de la Crevedia și care s-au constituit părți civile în dosar. Mai mult, procurorii au solicitat prelungirea mandatelor de arestare a celor doi patroni ai firmei care dețin stația GPL și care a înregistrat exploziile devastatoare.

„Procurorul de caz din cadrul Secției de urmărire penală criminalistică a solicitat prelungirea măsurii arestării preventive față de doi inculpați, administratori ai unei societăți comerciale, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, prev. de art. 255 alin 1 și 2 din Codul Penal, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 6 octombrie 2023 până la 4 noiembrie 2023”, a anunțat Parchetul General miercuri, într-un comunicat, citat de digi24.ro.

Vă reamintim că exploziile de la Crevedia au provocat moartea a cinci persoane, dar și vătămarea corporală a altor 56. Mai mult, șase case au fost distruse total și alte 56 parțial. De asemenea au fost înregistrate și alte dstrugeri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *