Este scandal la o gradinita din Ploiesti, dupa ce parintii copiilor de la grupa mijlocie acuza educatoarea ca i-ar lovi pe acestia, in timpul programului. Dascalul ar si tipa la ei, mai spun parintii, care sunt ingrijorati si pentru ca de multe ori copiii lor raman in clasa nesupravegheati. A existat o situatie, chiar, in care micutii au stat in clase singuri, avand cate o foarfeca pe banci, la ora de lucru manual. Revoltati, adultii au facut o sesizare la inspectoratul scolar, care spune ca astfel de abateri ar fi fost sesizate si in anul scolar anterior. In tot acest timp, educatoarea neaga acuzatiile si refuza sa poarte orice fel de discutie pe marginea acestui subiect.

Este discutia purtata de catre o mamica, impreuna cu fiica acesteia, de doar patru ani. Copila marturiseste ca a fost batuta in clasa de catre educatoarea grupei mijlocii, din cadrul Gradinitei cu program prelungit nr 40 din Ploiesti.

Alti doi prescolari, mai spun adultii, ar fi fost dati afara din clasa, si lasati nesupravegheati pe hol, pe motiv ca se manifestau galagios si ca pe dascal il deranja.

Revoltati parintii au inaintat directiunii o lista cu semnaturi pentru a cere inspectoratului scolar din Prahova sa rezolve situatia, document in care au si precizat situatiile cu care se confrunta cei mici. (avem poze)

Parintii mai spun ca educatoarea si-ar fi varsat naduful si pe o ingrijitoare. Cadrul didactic de la clasa ar fi aruncat cu un scaun catre aceasta, in urma unei discutii in contradictoriu.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *