Sinaia Forever, cel mai mare festival din Prahova, isi va deschide larg portile in acest week-end. Apoximativ 50.000 de persoane sunt asteptate sa participe la acest eveniment. Editia de anul acesta este un speciala, o reteta originala a unui produs 100% local. Pentru prima oara, copilasii au zona lor dedicata cu o multime de ateliere, vor fi si spectacole culinare, show de lasere si lumini, concerte pentru toate gusturile.

Sinaia Forever a ajuns la a 28-1 ediție, o ediție care anul acesta are ca temă: “Rețeta Originală – Produs 100% local”.

Parada de deschidere va avea loc la ora 17.20 odată cu concertul excepțional al celor de la Ad Libitum Voices. Vor fi concerte live și spectacole culinare, teatru, târguri și activități pentru copii. Zona dedicată celor mici va fi plină de surprize și activități distractive, de la ateliere de creație la spectacole de păpuși sau jocuri interactive. În zona de sport va fi, pentru prima oară, amplasat un panou de escaladă.

Sunt pregătite trei scene cu concerte live de excepție, de la muzică populară, la cele mai noi hit-uri.  Printre numele care vor urca pe scena “Forever”, în parcul Dimitrie Ghica, se numără, printre alții, Loredana, Semnal M, Vunk sau Holograf. Vor fi și focuri de artificii la fiecare oră.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *