Doar un punct au reusit sa acumuleze in etapa a 2 a a Ligii a 3, cele doua echipe de fotbal feminin din Prahova. Petrolul Ploiesti a remizat cu Studentul Alba Iulia, iar Prahova Ploiesti a pierdut cu Universitatea Craiova.

Fetele de la Petrolul Ploiesti s-au întors cu un singur punct din deplasarea de la Alba Iulia. Scorul partidei cu Studentul Alba Iulia a fost de 1-1.

In schimb, Prahova Ploiesti a pierdut cu scorul de 2-1 meciul de acasa cu U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu. Prahovencele au dominat partida, și au ratat un penalty care ar fi putut schimba soarta meciului.

Etapa viitoare,  Prahova Ploiesti va juca in deplasare cu Universitatea Craiova. Meciul va avea loc sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 18.00, fiind prima partidă în nocturna a unui meci de fotbal feminin din România.

Liga a 3 a de Fotbal Feminin este organizata de Federația Română de Fotbal, iar cele două echipe din Prahova au fost repartizate in Seria a 2 a, alături de cele două cluburi din Craiova si de Studentul Alba Iulia

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *