Noaptea de vineri va fi una inedita pentru cei care vor alege sa participe la evenimentul Noaptea la Zoo. Gradina Zoologica de la Bucov isi va deschide portile pentru sute de vizitatori, de toate varstele, care vor fi interesati sa vada comportamentul animalelor si in alta perioada, decat cea a zilei. Oaspetii vor fi intampinati cu dulciuri, iar exemplarele din gradina vor primi carne, ori  supliment de dulciuri. Inainte de plimbarea de pe alei publicul va lua parte la un spectacol sustinut de tinerii talentati ai Casei de Cultura a Studentilor.

Pe ritm de toba, si condusa de un fachir. Asa a intrat multimea, anul trecut, pe portile gradinii zoo de la Bucov. Sute de vizitatori de toate varstele au fost interesati sa participe la evenimentul Noaptea la Zoo. Inainte de plimbarea pe alei, la editia anterioara oaspetii au fost intampinati cu gogosi si dulciuri.

Si la editia din acest an, dupa show-ul pregatit de tinerii talentati ai Casei de Cultura a Studentilor vizitatorii vor lua calea catre animale, pentru a urmari comportamentul animalelor noaptea. Ca in fiecare an acestea vor iesi la fotografii, doar imbiate de mirosul darurilor primite de la ingrijitori.

Ingrijitorii animalelor se vor asigura ca acestea vor primi hrana care sa le atraga afara din custi, pentru a fi admirate de catre vizitatori.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *