Asociația C’Art Fest ne aduce momente pline de emoție și clipe ce devin amintire de pe data de 28 septembrie

Programul include atât artiști consacrați, cât și tineri talentați aflați la început de carieră. Din această înșiruire nu puteau lipsi artiștii locului: tânăra Maya Marin, într-un recital de pian, Roxana Magdalena Savin, regizoarea spectacolului „Delir în doi”, Radu Predescu, unul dintre autorii cărții„Bătăliile care contează”, Oana Cristiana Cosma în cadrul atelierelor de teatru și Certașii României – Centrul Local Ion Soiu Cristian într-o poveste itinerantă prin istoria și cultura Cristianului.

Sala Mare din Cristian, cu o arhitectură distinctivă, va găzdui un eveniment cultural remarcabil. Diminețile de vineri și de duminică vor fi dedicate copiilor, oferindu-le momente speciale.

Prin parteneriatul cu festivalul de film Culmea, vor aparea două filme educative și despre mediu: „Familia Păianjen” și „Mica Gașcă”.

Biserica Evanghelică din Cristian va sustine concertele Anei Maria Selis și ale lui Mariano Castro ce ne vor surprinde cu un amestec de tango, folclor argentinian și muzică românească.

„După 3 ani de pauză, simt că există o așteptare intensă, iar acest lucru este minunat. Cred că este vorba despre ceea ce acest festival produce: o stare de spirit, o experiență completă și multe emoții. Anul acesta, Cartfest este mai mic, dar la fel de autentic, la fel de plin de suflet, la fel de minunat de trăit. Acest festival se trăiește, iar acele momente ne transformă pe noi toți. Sunt clipe în care ne bucurăm, ascultăm, privim și simțim tot ceea ce oferă. Prin artiștii săi, prin gazdele sale, prin voluntari, organizatori și parteneri. Prin Cristian.” – Alexandru Crețu, președinte Cartfest.

Intrarea la festival este liberă în limita locurilor disponibile.

Festivalul se va încheia cu un eveniment deosebit: Mădălina Pavăl și Orchestra vor interpreta muzica lor în premieră într-o biserică evanghelică, combinând sonorități la intersecția dintre clasic și tradițional.

Asociația C’Art Fest a început în iulie 2016 cu o dublă misiune – aceea de a promova și de a susține actul cultural sub toate manifestările sale și de implicare comunitară, prin derularea unor proiecte cu impact semnificativ cultural.

Pentru program si detalii suplimentare vizitati https://cartfest.ro/.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *