Sursă foto: CSM Ploiești

Sezonul a început fără probleme pentru campionii de la CSM Ploiești, din categoria „U14”, care au găzduit primul turneu al campionatului național de baschet „U15” – Grupa D în acest weekend.

Sub îndrumarea lui Ionuţ Ivan, echipa de băieţi a obținut victorii clare în cele trei partide jucate în Sala Sporturilor Olimpia și a reușit deja calificarea în etapa următoare a competiției. Asta în ciuda faptului că urmează partidele retur ale primei faze, care vor avea loc la mijlocul lunii următoare.

Rezultatele obținute de CSM Petrolul Ploiești în acest weekend:

  • CSM Petrolul Ploieşti 70-45 ACS ISports Ploieşti
  • ABC Laguna Alb Bucureşti 37-79 CSM Petrolul Ploiești
  • CS Magic Champions București 31-90 CSM Petrolul Ploiești

Echipa a folosit următorul lot de jucători pentru acest prim turneu: Ciprian Coniac, Teodor Mihalea, Tudor Mihalea, Andrei Nicolae, Rareş Tudorie, Ştefan Dobre, Darius Coman, Andrei Marcu, David Ilie, Filip Barbu și Alexandru Petre. Vlad Borcan nu a putut juca din cauza unei accidentări.

Turneul retur al primei faze va avea loc în perioada 14-15 octombrie.

Faza a doua a campionatului se va desfășura sub forma a două turnee, tur și retur, cu datele de 11-12 noiembrie și 21-22 decembrie. Primele două echipe calificate vor avansa la Faza Semifinală, unde se vor forma cel puțin două grupe de câte 6 echipe, care vor juca în sistem tur. Turneul 1 al Fazei Semifinale se va desfășura în perioada 20-21 ianuarie 2024, iar Turneul 2 în 17-18 februarie 2024. Primele patru echipe din cele două grupe ale Fazei Semifinale se vor califica pentru Turneul Final A, care va avea două grupe de câte 4 echipe, din care primele două vor avansa la semifinale, care se vor disputa în mod încrucișat. Turneul Final al sezonului 2023-2024 este programat în perioada 28 februarie – 3 martie 2024.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *