Sursă foto: UTI Grup

O femeie a fost criticată de un ambulanțier pentru că a cerut ajutorul prin 112 pentru un băiat, cunoscut pentru consum de etnobotanice și stupefiante, care nu se simțea bine.

Ieri seară, în jurul orei 20:50, o femeie din Ploiești a cerut sprijin la 112 pentru un băiat în vârstă de 30 de ani, cunoscut pentru consum de etnobotanice și stupefiante, în vederea acordării primului ajutor, bărbatul fiind întins pe bordură. După ce i-au fost adresate mai multe întrebări de către cei de la STS, femeia a fost pusă în legătură cu cei de la poliție.

În jurul orei 21:10, femeia a revenit cu un apel deoarece niciun echipaj nu venise la fața locului. După o altă serie de întrebări puse de către un alt operator, el îi spune că o să vină cei de la SMURD. Ambulanța apare la fața locului și TRECE pe lângă bărbat, care se afla în acest moment în picioare, fără a acorda primul ajutor consumatorului.

Femeia revine din nou cu un apel, spune că ambulanța a trecut pe lângă bărbat, iar operatorul îi face legătura cu ambulanțierul. Acesta i-a cerut numărul de la interfon pentru că bărbatul aflat cel mai probabil sub influența substanțelor interzise intrase în blocul în care locuise.

„Iar printre altele,fără a intra în scara respectivă, mă sună de pe alt telefon de serviciu punându-mi o serie de întrebări…Îl cunoașteți? V-a deranjat cu ceva? De unde știți că este sub influența stupefiantelor? A-ți făcut analize? De ce nu a-ți coborât să-l țineți? Vedeți…Stați la geam ,iar ambulanța își face treaba! Când mai aveți nevoie și nu putem intervenii,este din cauza dumneavoastră!

Eeeeiiii bineee! Cine o mai suna ,de circ să fie ! Trăim într-o țară unde totul este ok și roz!De azi înainte am să fiu nepăsător în to și în toate…Călătorului ii sta bine cu drumul!” a spus femeia într-o postare pe o rețea de socializare.

CITEȘTE AICI TOATĂ POSTAREA:

„Știu ca nu are legătură cu traficul rutier,dar este bine de învățat! În această seară în jurul orei 20.50 ,am cerut sprijinul la 112 pentru un băiat cu vârsta până în 30 de ani ,cunoscut fiind de etnobotanice și stupefiante, în vederea acordării primului ajutor ,motivul fiind că acesta era întins pe bordură .După ce am fost interogat de cei de la STS (unde ,ce și cum) ,a intrat în legătură și ci poliția pentru a da detalii…În jurul orei 21.10 ,am revenit dim nou cu telefonul, deoarece nici-un echipaj nu își făcuse prezența. După o altă serie de întrebări puse de către un alt operator ,îmi comunică faptul că trebuie să vină cei de la Smurd. Poliția lipsă..

Intr-un final apare și ambulanța, care pur și simplu trece pe lângă consumatorul de alte alea (acesta fiind ridicat în picioare având poziția de semnul intrebării)…Revin cu telefonul anunțând că echipajul a trecut pe lângă el ,operatoarea îmi face legătura direct cu ambulanțierul…Acesta bineînțeles mă întreabă numărul de la interfon, deoarece subiectul intrase pe scara unde locuise…

Iar printre altele,fără a intra în scara respectivă, mă sună de pe alt telefon de serviciu punându-mi o serie de întrebări…Îl cunoașteți? V-a deranjat cu ceva? De unde știți că este sub influența stupefiantelor? A-ți făcut analize? De ce nu a-ți coborât să-l țineți? Vedeți…Stați la geam ,iar ambulanța își face treaba! Când mai aveți nevoie și nu putem intervenii,este din cauza dumneavoastră!

Eeeeiiii bineee! Cine o mai suna ,de circ să fie ! Trăim într-o țară unde totul este ok și roz!De azi înainte am să fiu nepăsător în to și în toate…Călătorului ii sta bine cu drumul!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *