Intr-un hotel din Romania clienților li s-a sugerat să mănânce mai putin.

O turistă dintr-un grup care susține că a fost cazat în regim demipensiune s-a arătat indignată de faptul că personalul restaurantului i-ar fi sugerat că ea și cei care o însoțeau mănâncă prea mult. „Bună seara. Sunt cazată de 3 zile, împreună cu alte 5 persoane, într-un hotel de la o stațiune, iar pe biletul de cazare am inclus opțiunea pentru micul dejun și cina. Restaurantul hotelului este de tip autoservire, adică poți să îți alegi câtă mâncare vrei și ce fel de mâncare vrei. Trebuie menționat că mâncarea este foarte gustoasă și ne place foarte mult, așadar ni se pare normal să poți lua cât vrei, asta fiind ideea unui restaurant de tip autoservire. Așadar, noi cinci ne-am comandat câte 2-3 farfurii de mâncare de persoană la fiecare masă de până acum… Cu toate acestea, am fost „recomandate” de către unii dintre angajații hotelului, practic, să mâncăm mai puțin.”

Evenimentul a fost relatat vineri pe grupul de Facebook „Avocatul Online”, unde turista a vrut să afle dacă este sau nu vorba de un abuz.

A obținut, printre altele, hohote de râs și ironii, din partea celor care au considerat că este vorba despre o glumă. 

Vă recomand sa renunțați la prosoape, ale hotelului binențeles, și să vă umpleți și trolerele cu friptane să v-ajungă pân la anu… clar postarea e la mișto”, a comentat cineva.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *