Sursa: editorial.rottentomatoes.com

Sezonul doi „Loki” va avea premiera pe Disney+ pe 6 octombrie 2023. Noul sezon va cuprinde șase episoade

Loki Laufeyson, „Zeul răutății” asgardian bazat pe zeitatea nordică, este poate cel mai iubit personaj anti-erou din universul cinematografic Marvel.

„Loki” va fi difuzat în întregime pe Disney+ – vă puteți înscrie la Disney+ începând de la 7,99 USD pe lună cu reclame, sau puteți face pachet cu Hulu pentru doar 9,99 USD pe lună.

Teaser-ul se deschide cu Loki și versiunea de realitate alternativă a agentului Mobius ( Loki a fost trimis la o altă autoritate pentru varianta de timp (TVA) în finalul sezonului 1 Loki) vizitând „OB”, angajatul TVA al lui Ke Huy Quan. Nu durează mult până aflăm de ce cei doi îi solicită ajutorul lui OB, deoarece Loki „scurge” – cuvântul emisiunii pentru un personaj care este tras prin trecutul și prezentul MCU – într-o nouă locație. La fel ca Spider-Man: Into the Spider-Verse, Loki se află într-un univers în care nu ar trebui să fie. Și, dacă nu poate găsi o modalitate de a-și stabiliza celulele sau de a se întoarce la Marvel-616 (linia temporală principală a MCU), s-ar putea să nu supraviețuiască.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *