Perfectly timed for Canada Day, Starbucks barista, Jessica Roberts serves a cup of new Starbucks True North Blend™ Blonde Roast coffee in St. John's, Nfld. - the first Starbucks coffee in the world named by customers. (CNW Group/Starbucks Coffee Company)

Compania Starbucks este acuzată că sucurile de fructe pe care aceștia le comercializează NU ar avea fructe!

Lanțul de cafenele Starbucks a fost dat în judecată de mai mulți consumatori! Ei acuză faptul că băuturile lor cu fructe nu conțin fructe, chiar dacă cei de la Starbucks susțin că ele sunt bazate pe fructe.

Consumatorii susțin faptul că limonada cu açaí, mango sau fructul dragonului nu conțin niciunul dintre fructele menționate. Ei susțin că ingredientul principal ar fi de fapt – APA amestecată cu suc concentrat de struguri și zahăr.

De asemenea, ei mai acuză faptul că lanțul de cafenele pune denumiri înșelătoare, pentru a pune produsul la un preț mult mai mare.

Procesul deschis în SUA este judecat de John Cronan. Bărbatul a declarat faptul că o mare parte din consumatori se așteaptă ca băutura pe care ei o comandă să conțină fructele din denumirea produsului. El susține și faptul că apărea confuzie în rândul consumatorilor pentru că alte produse conțin ingredientele menționate în denumire, de exemplu, Ice Matcha Tea Latte conține matcha, iar Honey Citrus Mint Tea conține miere și mentă.

Reprezentanții companiei Starbucks spun că denumirile anumitor băuturi fac referire la aromele lor, nu la ingrediente. Ei susțin și faptul că în meniurile din cafenele apar aromenele, iar niciun client cu intenții bune nu ar fi confuz în acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *