Waze anulează una dintre funcțiile cele mai preferate iar utilizatorii nu par deloc mulțumiți

Aplicația a eliminat opțiunea de a raporta echipaje de poliție, asa că, unii utilizatori nu mai au acces la opțiunea „other side” (cealaltă parte). Ei nu mai pot raporta prezența unui radar situat pe partea opusă a drumului. Acum, doar cei care au Android pot vedea această opțiune.

Aplicația a eliminat și posibilitatea de a raporta vehicule oprite pe marginea drumului. Această schimbare i-a surprins pe utilizatori deoarece puteau vedea când un vehicul este staționat pe marginea drumului și când este blocaj în trafic.

Waze este o filială a Google care oferă software de navigație prin satelit pe smartphone-uri și alte computere care acceptă Sistemul Global de Poziționare (GPS). Pe lângă navigația pas cu pas, acesta încorporează timpii de călătorie și detaliile de traseu transmise de utilizator.

Între timp, erorile continuă să dezamăgească utilizatorii, deoarece încă lipsesc remedieri critice. În urmă cu mai bine de o lună, utilizatorii au descoperit că modul întunecat de pe CarPlay este întrerupt, Waze rămânând cu stilul vizual de zi chiar și pe timp de noapte. Acest lucru este destul de grav deoarece în câteva secunde, când te uiti la ecran, aceseasta te-ar putea orbi și ti-ar putea îngreuna pana si vizibilitatea.

Problema poate fi rezolvată prin deschiderea manuală a Waze pe smartphone (sau prin trecerea la Google Maps, cel puțin temporar).

Utilizatorii prefera revenirea opțiunilor eliminate, însă compania doreste sa le mențină în beneficiul unei experiențe mai simple de utilizare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *