A expirat licenta provizorie din partea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul energiei a operatorului de termoficare. Termo Ploiesti are astfel la dispozitie 90 de zile sa perfecteze actele, pentru ca de aceasta data sa obtina licenta definitiva. Conducerea companiei a explicat ce demersuri se fac in acest moment si asigura ploiestenii racordati la sistemul centralizat de termie ca nu vor ramane fara apa calda si caldura.  

La inceputul lunii septembrie a expirat licenta pentru prestarea serviciului public de alimentare cu energie termica, acordata operatorului economic Termo Ploiesti SRL, din partea ANRE. Potrivit unui document emis de autoritatea competenta:

Vestea a creat panica in randul locuitorilor din Ploiesti. Acestia se tem ca nu cumva sa ramana ca anul trecut fara apa calda si caldura. Conducerea companiei de termie, insa, explica faptul ca in aceasta perioada se perfecteaza documentele pentru eliberarea licentei ANRE, care de aceasta data va fi definitiva.

Potrivit directorului Termo Ploiesti, Bogdan Becheanu, joi s-a purtat o discutie cu reprezentantii Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul energiei, la sediul institutiei, pentru a se asigura ca nu vor aparea imedimente in eliberarea autorizatiei de care au nevoie, pentru a functiona fara intrerupere.

Vechea licenta provizorie data de ANRE, catre Termo Ploiesti, nu continea informatii complete cu privire la instalatiile din CET Brazi, dar si cele care prin intermediul carora este furnizat agentul termic in municipiu. Noua licenta, in schimb, vizeaza mai multe proceduri de indeplinit si avize ce vor trebui emise de catre alte din institutii, avand in vedere ca va fi una definitiva.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *