Grav accident de circulatie, joi, pe DN 1 B, in Valea Calugareasca. O masina al carui sofer nu s-a asigurat cand a iesit de pe un drum lateral a fost lovita in plin de un TIR. In urma impactului, extrem de puternic, o persoana a ramas incarcerata, fiind inconstienta. Medicii insa au reusit sa resusciteze victima care apoi a fost transportata la spital.

Accidentul s-a produs la ieșirea spre Albești Paleologu. O femeie în vârstă de 66 de ani ar fi ieșit de pe un drum lateral și nu a respectat indicatorul STOP. În acel moment a fost lovită de un TIR care transporta țeavă metalică. 

În urma impactului, un ocupant al autoturismului a rămas încarcerat și în stare de inconștiență. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 60 ani care a fost extrasă în cel mai scurt timp din autoturism și preluată de un echipaj SAJ. I s-au făcut manevre de resuscitare care au fost cu succes, astfel că victima  a fost transportată ulterior la spital.

Din cauza accidentului, traficul s-a desfășurat cu dificultate.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *