Fotografie cu caracter ilustrativ - sursă foto: Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 18:30, ploieștenii sunt invitați la premiera spectacolului „Mori odată!” de Billy Van Zandt și Jane Milmore, cea mai recentă producție a secției de Teatrul de Revistă Majestic, care va avea loc în sala Teatrului „Toma Caragiu”.

Spectacolul este regizat și tradus de Teodora Petre, iar scenografia și designul de iluminat au fost realizate de Ioana Pashca. Muzica a fost compusă de Cezar Antal, iar distribuția include actori talentați precum George Liviu Frîncu, Cosmin Șofron, Dragoș-Maxim Galbăn, Ioan Batinaș, Dana Vulc, Paul Niculae, Robert Oprea, Manuela Alionte Frîncu, Mihaela Duțu și Marian Despina.

În sine, spectacolul este o comedie care îmbină elemente de mister, intrigă polițistă și farsă, și îi va purta pe cei din public în culisele teatrului și ale unei noi producții pline de suspans.

Spectatorii vor descoperi procesul creativ și dramele personale care se ascund în spatele cortinei. Pe măsură ce evenimentele din piesă se intersectează cu cele din realitate, tensiunea crește, iar membrii echipei trebuie să se implice într-o cursă contracronometru pentru a rezolva un caz și a-și salva viețile, asigurând astfel continuarea spectacolului.

Teodora Petre, regizoarea acestui spectacol, este cunoscută drept unul dintre cele mai mari talente ale noii generații de creatori și a montat deja spectacole de succes pe scenele unor teatre importante din București.

Vă așteptăm să luați parte la atmosfera efervescentă ce caracterizează ultimele pregătiri pentru un nou spectacol, dar și să vă exersați abilitățile de detectivi încercând să aflați cine se ascunde în spatele seriei de evenimente misterioase care perturbă reprezentația, urmărind premiera producției „Mori odată”!.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774 sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

reprezentanții Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *