Iubitorii de teatru sunt din nou asteptati in salile Teatrului Tony Bulandra din Targoviste. Cei mai mici spectatori deja pot urmari piese dedicate lor, care se joaca de luna aceasta, iar cei mari isi pot lua bilele pentru spectacolele ce se vor pune in scena incepand din luna octombrie. Actorii au pregatit si productii noi.

O nouă stagiune a Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște a început. Pe scena teatrului dâmbovițean se vor juca spectacole deja iubite de public, dar și unele noi.  

Printre noile spectacole se numără comedia ”Proștii sub clar de lună”, în regia lui Constantin Florescu, a cărei premieră este programată pe 12 octombrie.

La Târgoviște este în lucru și spectacolul ”Romeo și Julieta” ce se realizează cu actori ucraineni refugiați din Mariupol. O altă co-producție este și piesa ”Argonautas”, de data aceasta româno – coreeană.

La teatrul din Târgoviște nu au fost uitați nici copiii. Noua stagiune pentru ei deja a început cu povești vesele și personaje inedite, de la clovni, sirene, până la îndrăgite animale.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *