Sursă foto: Facebook/ Primăria Sinaia

Primăria Sinaia a început să dezvăluie informații despre programul celei de-a XXVIII-a ediții a „Sinaia Forever”, unul dintre cele mai mari festivaluri din Valea Prahovei și unul dintre cele mai renumite și apreciate astfel de evenimente din județ.

Această ediție va aduce la Sinaia o serie de invitați de marcă. Este programată pentru perioada 29 septembrie – 1 octombrie, iar organizatorii le propun oaspeților întâlniri memorabile cu cunoscuții bucătari Cătălin Scărlătescu și Nicolai Tand.

Afișul evenimentului include, așa cum s-a întâmplat și în trecut, numeroși artiști de top, din mai multe genuri muzicale, astfel încât nimeni să nu fie dezamăgit.

Printre vedetele care au confirmat prezența la Sinaia, în ultimul weekend din septembrie, la acest festival deja celebru, se numără Loredana, Vunk, Holograf, Cabron, Sarmalele Reci, Timăuri Noi, Semnal M, Nightlosers, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocărița, Accoustic Boys, Ansamblul Brâu Muntenesc, Fanfara Țara Bârsei și mulți alții.

Primăria Sinaia, în calitate de organizator, va publica în zilele următoare programul detaliat al festivalului și va comunica restricțiile de circulație care vor fi aplicate în stațiune pe durata evenimentului.

Sursă: Telegrama

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *