Unde vor fi transferate cursele din România, începând cu octombrie 2023?

Wizz Air va închide baza de la Suceava începând cu 28 octombrie, dar va continua să opereze zboruri de pe aeroportul din Suceava către destinații precum Londra Luton, Roma, Milano Malpensa, Dortmund și Memmingen. De asemenea, alte cinci curse vor fi transferate pe aeroportul din Iași.

Măsura de închidere a bazei din Suceava face parte din strategia de optimizare a pieței din România a companiei Wizz Air, cu scopul de a spori fiabilitatea operațională și de a eficientiza resursele.

Cu toate acestea, este important de menționat că Wizz Air va continua să opereze peste 50% din capacitatea sa anterioară de la Suceava, ceea ce înseamnă că vor mai fi disponibile opțiuni de zbor pentru pasageri.

Clienții care au fost afectați de aceste schimbări vor primi notificări și opțiuni pentru reprogramarea gratuită a zborurilor, rambursarea sub formă de credit de companie sau rambursarea a 100% din banii achitați, în funcție de preferințele lor.

Decizia de a închide baza de la Suceava reflectă schimbările strategice ale companiei în contextul pieței aeriene în continuă evoluție.

Nu uitati să urmăriți actualizările și notificările din partea Wizz Air dacă aveți rezervări sau planuri de călătorie care implică zboruri din sau către Suceava pentru a fi la curent cu orice schimbări ulterioare!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *