Florin Pîrvu, antrenorul în vârstă de 48 de ani care activează în prezent la Petrolul Ploiești, a avut un discurs în antiteză cu opinia generală a oamenilor din fotbalul românesc cu privire la naționala lui Edi Iordănescu.

Tehnicianul „lupilor” consideră că reprezentativa țării noastre ar trebui să beneficieze de o susținere mai mare, chiar și după remiza, scor 1-1, înregistrată sâmbătă seară împotriva Israelului, în preliminariile EURO 2024.

Florin Pîrvu a adus în discuție faptul că succesul echipei naționale are un impact direct asupra reputației jucătorilor și antrenorilor români în străinătate, subliniind importanța acordată susținerii și pregătirii adecvate a tinerilor talentați, astfel încât aceștia să poată contribui la performanțele naționalei.

Imaginea jucătorilor și antrenorilor români în străinătate este dată de ce se întâmplă la echipa națională, de calificările bifate. Trebuie să fim cu toții alături de echipa națională, trebuie să o susținem și, din punctul ăsta de vedere, eu spun că sunt un susținător al naționalei. 

Trebuie să o susținem prin a pregăti foarte bine echipele la care noi suntem antrenori, pentru a da către echipa națională jucători. Nu este un moment prea bun pentru noi acum, dar trebuie să avem încredere în echipa națională, în Edi, pentru că eu cred că face o treabă foarte bună. 

Nu este ușor să gestionezi situațiile din acest moment din fotbalul românesc!

Florin Pîrvu

România rămâne în cursa pentru locul al doilea în clasamentul grupei, iar marţi va juca, tot la Bucureşti, cu Kosovo. Adversarii vin însă cu un moral excelent, după remiza obținută în prelungiri cu Elveţia, scor 2-2.

Surse: Sport.ro, GSP

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *