Sursă foto: CSM Ploiești

Sportivele din secția de box a CSM Ploieşti au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de Box de la Năvodari, reușind să câștige două titluri de campioane naționale, un titlu de vicecampioană și trei medalii de bronz.

Livia Botica și Cristina Căldărariu sunt sportivele care au câștigat medaliile de aur la categoriile „+81 kg” (senioare) și respectiv „48 kg” (junioare). Ștefania Ţăndărescu a adus la Ploiești titlul de vicecampioană națională la categoria „48 kg” (tineret).

De asemenea, medalii de bronz au fost câștigate de Sabina Turcu la categoria „54 kg” (junioare), Geanina Bănică la categoria „57 kg” (tineret), și Diana Gheorghe la categoria „60 kg” (tineret).

Coordonatorul secției de box a CSM Ploieşti, Titi Tudor, a comentat astfel aceste rezultate: „Este un bilanţ bun, ţinând cont că am avut zece fete înscrise în competiţie, iar şase dintre ele au obţinut medalii. Sigur că se putea şi mai bine, dar aşa este în sport, în general, şi în box, în special, nu poţi câştiga de fiecare dată. Fetele au muncit mult la antrenamente în ultima vreme şi merită toate felicitările pentru performanţele realizate.”

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *