Europarlamentarul Dacian Cioloș, membru al partidului REPER, a exprimat critici dure la adresa situației politice și a guvernării în România într-o recentă apariție la televizor. Acesta a vorbit despre exploziile de la Crevedia și a afirmat că cei responsabili trebuie să fie trași la răspundere. Cioloș a menționat că este dezamăgit de modul în care anumite companii private nu respectă legea și că, în România, nimeni nu încalcă legea dacă nu are sprijin politic.

Europarlamentarul a criticat, de asemenea, influența politică asupra numirilor în funcții publice și a menționat numirea fiului primarului din Caracal, susținută de Paul Stănescu de la PSD, ca exemplu. El a susținut că PSD-ul funcționează ca o mașinărie politică bine organizată și că influențează puternic partidul și funcțiile publice.

Cioloș a comparat comportamentul PSD-ului cu cel al unui hoț de buzunare, susținând că politica fiscală și economică a partidului nu este în favoarea intereselor publice.

Aceste declarații reflectă opiniile europarlamentarului Dacian Cioloș cu privire la actuala situație politică și economică din România și la influența politică asupra acesteia.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *