Sursă foto: Facebook/ Consiliul Județean Prahova

Sezonul 2023-2024 al Diviziei A de handbal feminin debutează cu un meci tare pentru reprezentantele județului Prahova.

Fanii handbalului sunt așteptați să se bucure din nou de pasiunea și intensitatea acestui sport, căci sezonul 2023-2024 al Diviziei A de handbal feminin începe în acest weekend. Printre echipele care promit să facă spectacol pe parchet se află și CS Activ Prahova Ploiești, susținut de Consiliul Județean Prahova.

CS Activ, antrenat de Dobrescu Dragoș, Comendant Robert și Dumitru Alina, va debuta în noul sezon pe teren propriu, la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești. Prima adversară a lor va fi echipa CSU Neptun Constanța, care va veni cu siguranță hotărâtă să ofere un meci de neuitat și să pună gazdele la încercare încă din prima etapă.

„Duminică, 10 septembrie, ora 17:00, este momentul în care sala va răsuna de încurajările suporterilor și de aplauzele pentru fiecare reușită pe teren. Acesta va fi un meci cu miză, nu doar pentru punctele puse în joc, ci și pentru moralul și încrederea celor două echipe în startul acestei competițiitransmit reprezentanții Consiliului Județean Prahova pe rețelele de socializare.

Așadar, fie că ești un fan înfocat sau doar un iubitor de sport, nu rata această confruntare! Te așteptăm să susții echipa de handbal a Județului Prahova și să te bucuri de un adevărat spectacol sportiv!

CJ Prahova

Sursă: Facebook/ Consiliul Județean Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *