Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut o întrevedere cu secretarul general adjunct al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), Ulrik Vestergaard Knudsen, în care a subliniat că admiterea României în OCDE este un obiectiv de ţară crucial. Ciucă a menţionat că acest proces oferă o oportunitate de implementare a reformelor esenţiale pentru îmbunătăţirea mediului de afaceri şi a nivelului de trai al românilor.

În cadrul întâlnirii, Ciucă a subliniat importanţa Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sprijinirea aderării României la OCDE, pe care o conduce, şi a menţionat că această comisie are un rol esenţial în procesul de aderare a ţării la OCDE, avizând toate actele normative relevante.

Preşedintele Senatului a menţionat că se lucrează intens la implementarea recomandărilor OCDE în legislaţia naţională şi că au fost prioritare proiecte importante, cum ar fi legea de admitere a României în Convenţia Anti-Mită a Organizaţiei.

Ciucă a evidenţiat că admiterea în OCDE reprezintă o oportunitate de a realiza reforme vitale care vor aduce îmbunătăţiri semnificative în mediul de afaceri şi în nivelul de trai al populaţiei din România.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *