Formatiunea politica “Alianta pentru Romania”, filiala Prahova a sustinut joi, la pranz, o conferinta de presa la Ploiesti. Cu o ora si jumatate intarziere, asta pentru ca liderul partidului, George Simion, care era asteptat sa soseasca, a fost citat ca martor intr-un dosar instrumentat de Inspectoratul General al Politiei Romane. Discutiile purtate la intalnire au facut referire la cateva proiecte ale AUR. Intre acestea si Ghiodanul de Aur. Proiectul prevede ca la nivel national sa fie donate 20 de mii de ghiozdane complet echipate catre copii defavorizati. Asa s-a intamplat si in cartierul Mimiu, din municipiu, unde locuitorii de acolo au strigat cat i-au tinut puterile ca ei au nevoie de fapt de asfalt, pe care copiii sa paseasca atunci cand merg catre unitatile scolare.

20 de ghiozdane, din cadrul programului national al Aliantei pentru Romania, au fost impartite locuitorilor din cartierul ploiestean Mimiu. Chiar daca la intalnirea cu membrii formatiunii politice oamenii cereau sprijin pentru a beneficia de asfalt si alte utilitati, rand pe rand familiile cu copii care probabil merg la scoala s-au inghesuit sa primeasca produsele aduse de liderii partidului.

De altfel, o reactie la care nimeni din cadrul partidului, prezeznti la conferinta de presa de dinaintea actiunii nu se astepta, mai ales ca solicitarea a fost facuta de catre un membru AUR, care provine din cartierul respectiv.

˝Ghiozdănelul de aur˝, proiect al carui lansare s-a facut marti este actiunea prin intermediul careia Alianta pentru Unirea Romanilor va dona 20 de mii de ghiozdane complet echipate catre copii din comunitatile locale din intreaga tara. Liderul AUR, George Simion, a explicat si motivul pentru care a fost chemat la in fata anchetatorilor joi dimineata.  

Tot in cadrul intalnirii de la Ploiesti liderul AUR, George Simion, a declarat ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 2024 vor fi reprezentantii PSD si ai AUR. Simion a precizat ca partidul pe care il conduce „nu bate palma cu sistemul”.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *