Miercuri, două persoane au suferit răni într-un accident de circulație produs în județul Constanța. Ca urmare a coliziunii, una dintre vehiculele implicate a ajuns deasupra semnului de intrare în localitate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a comunicat că echipajele de pompieri au fost chemate să intervină la locul unui accident de circulație care a avut loc la intersecția dintre localitățile Cuza Vodă și Medgidia.

„În jurul orei 11.30, am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier la intersecţia dintre localitatea Cuza Vodă cu Medgidia. La faţa locului s-a deplasat din cadrul Detaşamentului Medgidia o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare, precum şi două ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Când au ajuns la faţa locului, colegii au constatat că nu este vorba despre persoane încarcerate. Acestea au deconectat bornele de la autoturism şi au asigurat perimetrul din cauza scurgerilor de combustibil dintr-unul dintre autoturisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana-Maria Stoica, potrivit news.ro.

De asemenea, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au transmis că două persoane au fost rănite.

„Din accident au rezultat două victime, un bărbat şi o femeie, ambii conştienţi, stabili hemodinamic şi respirator, care prezintă doar politraumatism minor la nivel toracic şi cranian”, au precizat reprezentanţii SAJ Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *