Miercuri, cinci persoane au suferit răni într-un accident care a avut loc pe DN 7, în județul Arad, implicând un autoturism și o autoutilitară. Pentru două dintre victime, a fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare. Ca urmare, circulația pe DN 7 este blocată între localitățile Arad și Pecica, conform informațiilor furnizate de news.ro.

Accidentul, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, a avut loc pe DN 7, la Hanul de la Răscruce.


Conform informațiilor de la ISU Arad, echipa de pompieri militari de la Detașamentul Arad a intervenit cu o autospecială pentru operațiuni de descarcerare, o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD la locul incidentului. De asemenea, au fost mobilizate trei echipe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

”În urma accidentului au rezultat 5 victime, printre care două încarcerate. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, fiind preluate în viaţă de către echipajele medicale. Cele trei victime neîncarcerate sunt conştiente şi cooperante”, a precizat sursa citată.

În prezent, toate cele 5 victime primesc îngrijiri medicale la locul accidentului.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 7 între municipiul Arad şi localitatea Pecica, judeţul Arad, în urma accidentului.

Se estimează reluarea circulaţiei după ora 13.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *