Apel către administratorii parcărilor transmis de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.  Președintele APM   Păștinaru face apel la administratorii acestor spații de parcare, fie ei agenți economici, instituții publice sau asociații de proprietari să ia măsuri pentru respectarea interzicerii acesului mașinilor GPL în subteran, pentru a preveni eventualele accidente.

02:15 Președintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului,  Laurențiu Alexandru Păștinaru, a trasmis că „Este interzisă folosirea parcărilor subterane de vehiculelele care au instalație GPL, dar deținătorii acestor spații merg pe încredere și consideră că doar prinzând această interdicție în Regulamentele de parcare, nu au nici o răspundere în cazul unui accident nefericit”.

Acesta face un apel către administratorii parcărilor să ia măsuri pentru respectarea interzicerii acesului mașinilor GPL în subteran, pentru a preveni eventualele accidente!”.

Președintele ANPM este de părere că niciun conducător auto nu caută regulamentul de parcare al unui mall, înainte de a merge la cumpărături, iar mulți dintre cei care dețin mașini cu GPL nu sunt conștienți de ce ar însemna o explozie în subteran.  03:00

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *