Sursă foto: CSM Ploiești

Săptămâna trecută, sezonul a debutat pentru echipele de fotbal juniori ale CSM Ploiești, cu excepția juniorilor C, pregătiți de Valeriu Aristan, care nu au putut juca partida programată în campionat din cauza unui stagiu centralizat de pregătire în care sunt implicați în prezent.

În același timp, juniorii D au debutat la categoria superioară de vârstă, concurând atât în campionatul Juniorilor C – Seria Est, sub denumirea CSM Ploieşti 2, cât și la nivelul lor de vârstă, și începând competiția în această săptămână.

Primul meci a avut loc joi, când juniorii E, conduși de Dragoş Negraru, au început competițiile organizate de AJF Prahova și au fost învinși cu scorul de 3-2 de către AS Athletic United Ploieşti. Celelalte meciuri s-au desfășurat sâmbătă: juniorii D, antrenați de Lucian Catinca, au suferit o înfrângere cu 2-0 în fața echipei Măneciu în competiția Juniorilor C. Rămâne, însă, diferența de vârstă – gazdele având jucători născuți în 2009, în timp ce CSM Ploieşti a aliniat jucători născuți în 2011-2012 – care a avut un impact decisiv în cele din urmă, deși băieții de la CSM au dominat jocul în multe momente.

Tot sâmbătă, juniorii mai mari au debutat în competițiile organizate de FRF și au suferit înfrângeri în deplasare împotriva echipei ACS Juniorul 2014 București: 0-1 pentru juniorii „U19” și 0-3 pentru juniorii „U17”.

Rezultatele înregistrate de echipele de fotbal juniori în prima săptămână competițională au fost următoarele:

Juniori A, Seria a 4-a, Etapa 1

ACS Juniorul 2014 – CSM Ploieşti 1-0

În etapa a 2-a, CSM Ploiești va juca sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 12:00, pe teren propriu cu AFC Chindia Târgovişte.

Juniori B, Seria a 4-a, Etapa 1

ACS Juniorul 2014 – CSM Ploieşti 3-0

În etapa a 2-a, CSM Ploiești va juca sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 14:00, pe teren propriu cu AFC Chindia Târgovişte.

Juniori C, Seria Est, Etapa 1

ACS Panacea Fitness Club Măneciu – CSM Ploieşti 2 2-0

Săptămâna viitoare, CSM Ploieşti 2 va juca miercuri, 6 septembrie, pe teren propriu cu CS Valea Călugărească și sâmbătă, 9 septembrie, în deplasare, cu AS Starchiojd.

Juniori E, Seria Est, Etapa 1

CSM Ploieşti – AS Athletic United Ploieşti 2-3

Au marcat: Cosmin Gherman şi Alexandru Catinca.

În etapa a 2-a, CSM Ploieşti va juca vineri, 8 septembrie, în deplasare, cu Tricolorul Breaza.

Echipa de juniori D va începe noul sezon miercuri, 6 septembrie, jucând pe teren propriu cu ACS MX Pro Academy Păuleşti în prima etapă a Seriei a III-a.

În etapa a 2-a, elevii lui Lucian Catinca vor juca sâmbătă, 9 septembrie, în deplasare, cu ACS Petrolul Noua Generaţie.

Echipa de juniori C va începe și ea noul sezon odată cu meciul din etapa a 3-a a Seriei Elită, programat sâmbătă, 9 septembrie, pe terenul celor de la CS Câmpina, după ce și-a amânat primele două etape din cauza cantonamentului.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *