Sute de persoane au defilat la Campina in deschiderea Festivalului CampinArtelor si Sporturilor. Parada a fost deschisa de Georgeta Popescu, campioana olimpica la monobob, care a purtat drapelul Campinei pe tot traseul defilarii, traseu care a pornit de la Casa Tineretului si s-a oprit pe Bulevardul Culturii. Timp de o luna de zile, in cel de al doilea municipiu al judetului Prahova, se vor desfasura concerte, intreceri sportive, workshopuri, expozitii si multe alte evenimente.

Unul dintre cele mai atipice evenimente culturale și sportive derulate într-un oraș- festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor a început pe 1 septembrie și se va închide pe 1 octombrie.
Sute de participanți au defilat de la Casa Tineretului până pe Bulevardul Culturii, iar Câmpina a strălucit prin numărul mare de copii, tineri, dar și adulți, toți talentați în sport sau în cultură.

Parada a fost deschisă de Georgeta Popescu, campioană olimpică la monobob, care a purtat drapelul Câmpinei.

Parada s-a încheiat cu un spectacol folcloric susținut de ansamblurile din Câmpina. Dar ca la orice eveniment oficial, mai întâi s-a intonat imnul național.

Pe parcursul lunii septembrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor va fi un adevărat maraton cultural și sportiv.

Mai mult, autoritățile locale susțin că întreg evenimentul se desfășoară cu fonduri din sponsorizări, oamenii de afaceri din Câmpina acceptând să devină parteneri cu administrația locală, în încercarea de a transforma orașul într-unul plin de culoare și voie bună.

Câmpinenii sunt extrem de încântați și spun că de mult așteptau un astfel de eveniment.

La deschiderea festivalului, campionii Câmpinei la diferite sporturi și-au prezentat trofeele extrem de muncite.

Festivalul Câmpina Artelor și Sporturilor se va încheia pe data de 1 octombrie.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *