Un alt pacient internat in stare grava la Spitalul Floreasca, din Capitala, cu arsuri pe aproape toata suprafata corpului, a murit luni dimineata. Barbatul care avea 43 de ani este a patra victima care isi pierde viata, in urma exploziei de la statia GPL din Crevedia.  Intre timp, la fata locului se numara pagubele, iar proprietarii locuintelor afectate ori distruse in urma deflagratiei, au fost chemate de catre patronii firmei care detineau statia de gaz, pentru a le oferi sprijin financiar. Zeci de case au fost afectate de suflul exploziei, intre care unele distruse in totalitate.

Decesul pacientului internat la Spitalul Floreasca, din Capitala, a fost anuntat luni-dimineata de catre Ministerul Sanatatii. Barbatul catre avea 43 de ani era din randul civililor, si avea arsuri pe 95% din suprafata corporala.

Astfel moartea barbatului care si-a pierdut viata luni dimineata face ca bilantul sa urce la patru decese in urma exploziilor de la Crevedia, iar in acest moment, in spitalele din Bucuresti, se mai afla peste 20 de raniti.

Pacientii cei mai critici sunt internati la Spitalele Bagdasar Arseni si Floreasca. De altfel la acesta dion urma mai sunt internati doar vixctime din randul fortelor de interventie.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *