George Simion, liderul partidului AUR, a dezvăluit că a primit o citație din partea Direcției Generale Anticorupție (DGA). El a declarat că nu are nicio emoție cu privire la acest dosar și că va coopera cu autoritățile în cadrul investigației.

DGA a confirmat că Simion a fost citat în calitate de martor și că va fi intervievat cu privire la aspecte semnalate de el însuși. Aceasta sugerează că investigația ar putea fi legată de sesizările sau informațiile furnizate anterior de Simion.

Liderul AUR a subliniat că observă un interes deosebit al autorităților în ceea ce îl privește și a menționat că partidul său a fost supus unor verificări amănunțite în ultima vreme, inclusiv pentru utilizarea fondurilor partidului și pentru lansarea unui spital mobil care oferă servicii medicale gratuite.

Simion a spus că este dispus să dea explicații și să coopereze în orice anchetă, iar acest lucru arată că sistemul judiciar se mișcă în direcția corectă.

Reprezentanții DGA au explicat că activitatea lor procedurală se desfășoară în conformitate cu ordonanța de delegare emisă de către unitatea de parchet competentă, făcând referire la faptul că Simion are calitatea de martor în acest caz.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *