sursă foto Ziarul de Iaşi

Ieri seară, polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 101 G, în comuna Brazi, a avut loc un accident rutier.

Deplasați la fața lucului, polițiștii au identificat conducătorul auto ,din verificări stabilindu-se faptul că acesta, un bărbat în vârstă de 55 de ani, în timp ce se deplasa pe DJ 101 G, în comuna Brazi, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu balustrada metalică din dreapta sensului său de mers, fiind proiectat într-un autoturism care se afla staționat, iar ulterior, în gardul unui imobil.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate și pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *