Actele de vandalism reprezinta un fenoment des intalnit in municipiul Ploiesti. Celor certati cu normele de convietuire in societate nu le scapa nimic, de la parcuri, pana la cladiri, si chiar zone publice.  Cel mai recent exemplu, s-a petrecut in parcul cunoscut sub numele de OZN din nordul orasului, acolo unde au fost distruse banci si au fost rupte cosurile de gunoi. Cetatenii sunt nemultumiti si cer sanctionarea drastica a celor certati cu legea.

Distrugerea zonelor publice din Ploiesti, in mod special a parcurilor au devenit o obisnuinta.  Banci rupte, ba chiar unele care par taiate cu un fierastrau, pe jos o multime de gunoaie, iar locurile de joaca pentru copii au devenit un pericol. Mai mult, cosurile de gunoi dispar si ele, sau sunt sparte.

Cetatenii sunt revoltati de faptul ca vinovatii nu sunt niciodata sanctionati. Mai mult, oamenii sustin că patrulele politiei locale trec prin zona foarte rar, in general dimineata, cand este mai racoare. Dar cum actele de vandalism se produc in special dupa căderea intunericului, vinovatii nu pot fi identifiati si amendati conform legii.

Sesizarile privind vandalizarea spatiilor publice pot fi facute la Politia Locala Ploiesti la numarul de 0244/954 sau la Dispeceratul Primariei la numarul 0244/984.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *