Ultimul concert din seria „Câmpina Summer Park Music” de anul acesta a reușit să stabilească un veritabil record în ceea ce privește numărul de spectatori prezenți. Pe scenă, Nicu Alifantis și Răzvan Mirică au oferit câmpinenilor o interpretare muzicală de excepție.

Repertoriul lui Nicu Alifantis a inclus piese renumită, iar vocea sa acompaniată subtil de chitară, alături de contribuția discretă a lui Răzvan Mirică și a instrumentelor sale, a evocat sentimente nostalgice în inimile celor adunați.

Prin muzică, Nicu Alifantis a reușit să aducă bucurie în rândul audienței, îndeplinind așteptările unui concert de asemenea calibru. Revenit în Câmpina după o absență de… 40 de ani, sâmbătă seară, îndrăgitul artist a demonstrat încă o dată că are abilitatea de a marca sufletele celor care îl ascultă.

Concertul susținut de Nicu Alifantis a încheiat seriei de evenimente muzicale din ediția din acest an a „Câmpina Summer Park Music”, după recitalurile trupelor Taxi și Krypton.

Organizată de Casa de Cultură „Geo Bogza” Câmpina, ediția din acest an a evenimentului a fost posibilă prin sprijinul Primăriei și al Consiliului Local.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *