Primul weekend de toamnă ne trimite într-o călătorie în lumea agatelor la Palatul Culturii Ploiești. Expoziţia prezintă un număr de 36 piese de agat din patrimoniul mineralogic al Muzeului Judetean de Ştiinţele Naturii Prahova, piese ce au fost grupate pe criterii ştiinţifice în 5 vitrine, iar informaţia aferentă este afişată pe panouri speciale.


Joi 7 septembrie, ora 16.00 in curtea castelului Cantacuzino de la Bușteni are loc un nou concert de jazz al muzicienilor trupei Anita Petruescu Group.


În perioada 8-10 septembrie are loc la Florești, pe Domeniul Cantacuzino „La Rock Music Festival” , un festival care își propune să aducă laolaltă trupe și artiști ai scenei rock, mii de fani ai acestora dar și persoane care vor să se bucure de 150 de hectare de spațiu verde înconjurat de copaci, zone de camping pentru corturi și rulote, zone de relaxare, delicii culinare și food trucks, ample facilități de parcare de mașini și motociclete sau spații pentru artizani.


Tot pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti în perioada 22-24 septembrie are loc ediția a VIII-a a „Karpatia Horse Show 2023” , care găzduiește Concurs Complet Internațional de 4* și este etapa de calificare pentru Jocurile Olimpice de Vară de la Paris 2024. Pe lângă spectacolul complet al performanței sportive de vârf – dresaj, cross- country, sărituri peste obstacole, working equitation și demonstrații cu atelaje cu doi și patru cai, poți participa la concerte live, ateliere creative, demonstrații ecvestre, multiple activități în natura, experiențe culinare, aventura park, zonă dedicată design-ului inspirat de lifestyle-ul ecvestru și alte surprize.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *