Mădălina Ghenea a fost dată în judecață de fostul iubit. Matei Stratan își strigă disperarea și dorul de fiica sa.

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Matei Stratan, s-a adresat în instanță pentru că își dorește ca fetița sa să vină în România. El și familia sa merg în Italia pentru a o vedea pe Charlotte. Micuței nu îi este permis să vină în țara sa natală.

Chiar dacă au trecut șapte ani de la separarea celor doi, nici acum nu au căzut de comun acord cu privire la programul fiicei lor. Atât tatăl fetiței, dar și familia acestuia, și-ar dori ca Charlotte să vină în România și să petreacă timp cu ei.

Cei doi foști parteneri duc discuții de câtiva ani de zile, mai ales prin avocați. Mădălina nu și-a dat însă acordul ca fiica sa, Charlotte, să vină să locuiască și-n România. Matei încă speră că vor ajunge la o înțelegere, dar dacă acest lucru nu se va întâmpla el va merge în instanță.

Matei a trecut printr-o perioadă cumplită acum câtiva ani, fiind operat de urgență, în Dubai, acolo unde se afla în vacanță cu fiica sa. Acum el duce o viață minunată: și-a refăcut viața, iubește din nou și n-ar fi exclus să devină iar tată. Partenera sa este Iana Budeanu, fiica unui om de afaceri a cărui avere se ridică la 40 de milioane de euro. Aceasta este o tânără extrem de frumoasă și liniștită, care a făcut școala în Elveția.

Matei Stratan este fiul lui Dan Stratan, om de afaceri cu o avere estimată la 250 de milioane de euro. Matei e pasionat de muzica pentru filme și are propria sa companie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *