Într-un comunicat transmis joi, AUR explică că acțiunea sa are ca obiectiv stoparea politicii antinaționale promovate de coaliția PSD-PNL și eliminarea actelor normative introduse de guvernele conduse de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, care pun în pericol mii de companii românești din sectorul construcțiilor și agriculturii prin amenințarea falimentului acestora.

Conform AUR, un nou Executiv, angajat față de cauza națională, trebuie să ia rapid o serie de decizii vitale pentru redresarea economiei și menținerea stabilității sociale în România. Aceste decizii includ acordarea de prioritate agricultorilor români la accesul în Portul Constanța și la infrastructura statală, impozitarea cu 1% din cifra de afaceri a marilor contribuabili, menținerea facilităților fiscale pentru sectoarele construcțiilor și agriculturii la nivelul actual și stoparea creșterii taxelor pentru microîntreprinderi.

AUR face un apel către toate forțele politice aflate în opoziție față de Guvernul Ciolacu-Ciucă să sprijine moțiunea de cenzură și să contribuie la eliberarea țării atât din punct de vedere politic, cât și economic.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *