Femeia a dispărut pe data de 8 decembrie 2015 și a fost găsită anul acesta!

După opt ani de la dispariție și multă îngrijorare din partea familiei, o femeie a fost găsită în viață. Mult timp autoritățile nu au putut da de Lisa care s-a întors recent.

Lisa Hu, acum în vârstă de 31 de ani, a luat decizia de a pleca de acasa acum 8 ani. Pe data de 8 decembrie 2015, tânăra a dispărut. Ultima dată ea a fost văzută la blocul 900, de pe strada 34 din Oakland, California, Statele Unite ale Americii. Lisa părea să fie în regulă în acest moment. La acel moment, nimeni nu știa de ce a plecat de acasă.

După opt ani ea a sunat la Departamentul de Poliție din Oakland. Ea a anunțat că nu a fpst dispărută, doar a ales să plece din familie. Lisa a fost scoasă de pe lista persoanelor dispărute. Poliția a comunicat familiei faptul că ea este bine, nu a fost victima unor agresiuni și nici nu a fost ținută împotriva voinței sale.

Acesta nu este un caz singular. Un alt caz similar acestuia este cazul tinerei Alicia Navarro. Alicia Navarro, în vârstă de 18 ani, a plecat de acasă acum trei ani. Ea s-a dus la secția de Poliție din Montana, la mai bine de 16.000 km de locuința ei din Arizona. Alicia nu a vrut să mai apară pe lista persoanelor dispărute. Oamenii legii sau suspiciuni legate de cazul bizar al tinerei de 18 de ani. Mama acesteia a fost anunțată cu privire la apariția Aliciei. Reîntâlnirea a fost plină de emoție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *