Studentii Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti vor beneficia de reducere de 90% la abonamentele pentru mijloacele de transport in comun din municipiu. Conducerea Transport Calatori Express spune ca acest lucru va putea fi posibil de la 1 octombrie, cand incepe noul an univeristar.

Potrivit Legii învățământului superior, studenţii beneficiază de tarif redus cu 90% pe mijloacele de transport local în comun, transportul intern auto, cu metroul, precum şi pentru transportul intern feroviar  şi naval, pe tot parcursul anului calendaristic, până la împlinirea vârstei de 30 de ani. Astfel, și studenții Universității Petrol – Gaze din Ploiești vor putea beneficia de această reducere pentru călătoriile cu tramvaiul, troleul sau autobuzul prin Ploiești.

În aceste condiții, pentru un abonament lunar pe toate liniile mijloacelor de transport în comun studenții vor plăti aproximativ 10 lei. Potrivit datelor statistice de la TCE Ploiești în jur de 600 de abonamente pe lună sunt cumpărate de studenți.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *