Vernisajul expozitiei „Sorin Adam – IN MEMORIAM„ a avut loc la Muzeul Judetean de arta Prahova pentru a il comemora pe artist. Data de 22 august nu a fost aleasa intamplator intrucat Sorin Adam ar fi implinit în această zi 55 de ani.

Sorin Adam a fost un romantic care isi gasea inspiratia in locuri pitoresti pe care ulterior o materializa in picturi viu colorate. In cadrul expozitiei a fost expus un numar restrans dintre acestea din pricina spatiului limitat. Acestea au reusit, insa, sa surprinda evolutia sa ca artist, dar si diferite muze si perioade ale vietii sale.

In urma calatoriilor sale, Sorin Adam a creat mai multe opere cu specific cultural al tarilor pe care le-a vizitat. Printre acestea se Numara si “Scene cu elefanti” din India si “Fumator de narghilea” din Maroc.

Familia artistului isi propune sa organizeze si alte expozitii cu operele acestuia, printre care se numara si o expozitie de grafica pentru partea mai putin cunoscuta a lui Sorin Adam, dar si o expozitie de nuduri si o retrospective pentru varsta de 60 de ani pE care acesta ar fi implinit-o.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *