Membrii trupei The Rolling Stones, acum în vârstă de 70 și 80 de ani, au ales publicația Hackney Gazette din Londra pentru a dezvălui detalii despre noul album fanilor lor.

Reclama la firma specializată în repararea geamurilor sparte conținea de fapt detalii despre noul album.

„Hackney Diamonds, specialiști în repararea sticlei, se deschide în septembrie 2023”, li se transmite cititorilor la pagina 3 a ziarului. Aici, fanii au înțeles că luna septembrie va aduce tot felul de indicii depre noul album. 

Sursa foto: facebook- Stones Sessions

Mai jos, există și mai multe indicii despre adevăratul sens al anunțului: „Echipa noastră prietenoasă vă promite satisfacție. Când spui dă-mi adăpost, îți vom repara geamurile sparte.”

Fanii și-au dat seama că reclama este de fapt un anunț pentru cel de-al 31-lea album de studio al trupei, care se va lansa în octombrie. Acestia au gasit numeroase referințe cunoscute la istoria, versurile și iconografia trupei în reclamă.

  • Litera i din cuvântul Diamonds (diamante) este punctat cu celebrul logo al trupei. Diamonds este, de asemenea, o referire la turneul de aniversare a celor 60 de ani de la apariția The Rolling Stones, turneu care a început anul trecut la Madrid.
  • Referințe la cel puțin trei dintre cele mai cunoscute hituri ale trupei sunt incluse în textul reclamei: (I Can’t Get No) Satisfaction, Gimme Shelter și Shattered.
  • Fontul folosit pentru cuvintele Hackney Diamonds este același cu cel folosit pe albumul trupei din 1978 Some Girls.
  • „Est 1962”, la subsolul reclamei, este o referire la anul în care a fost formată trupa The Rolling Stones.
  • Un link web trimite utilizatorii către un site pentru a se înregistra dacă sunt interesați.
  • Condițiile enumerate conțin și Universal Music Group, care se ocupă de catalogul trupei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *