În județul Constanța, doi tineri au murit într-un accident grav provocat de un șofer beat.

IPJ CONSTANȚA a transmis că la data de 19 august 2023, în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au descoperit că un tânăr de 19 ani ar fi condus un autoturism pe DN39. El ar fi intrat într-un grup de pietoni care se deplasau pe partea carosabilă. În accident și-au găsit sfârșitul o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

După accident, șoferul a fugit de la fața locului. El a fost depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. Testat și cu aparatul etilotesc, rezultatul a fost unul negativ.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *