Caz incredibil în Ploiești, într-un magazin alimentar. Un bărbat a provocat un adevărat scandal. A fluturat o legitimație de polițist ca să cumpere porumb cu 1,9 lei, nu 2,9 lei.

În magazin erau două soiuri de porumb, cu prețuri diferite. Se pare că individul a vrut să cumpere porumbul care costa 2,9 lei. Numai că a refuzat să plătească acest tarif și i-a cerut caseriței să plătească 1,9 lei.  La un moment dat, se vede și pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, scoate o legitimație de serviciu. I-a spus caiseriței că este polițist și a amenințat cu controale. Tot scandalul s-a aplanat când a venit șeful de magazin și a acceptat ca porumbul să fie vândut cu 1,9 lei. Rămâne de văzut dacă această legitimație este una falsă sau nu.

Potrivit art. 258 din codul penal, folosirea fără drept a unei calităţi oficiale care implică exerciţiul autorităţii de stat, însoţită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *