O femeie din Targoviste a fost retinuta pentru inselaciune dupa ce s-a dat drept maicuta. Sub pretextul ca poate ajuta in anumite probleme în dragoste a reusit sa pacaleasca o alta femeie sa-i dea 30.000 de euro. Politistii au intrat pe fir si au reusit sa dea de urma banuitei care acum trebuie sa dea socoteala in fata legii.

În acest dosar, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au făcut o percheziție. Au găsit, în urma descinderii, bijuterii, telefoane mobile, 3.000 de euro și mai multe înscrisuri.

 Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – august,  femeia, de 26 de ani, ar fi pretins că este măicuță și ar fi înșelat persoana vătămată, respectiv o femeie de 49 de ani, din Târgoviște, căreia i-ar fi solicitat bani pentru a o ajuta să rezolve problemele sentimentale pe care le are fiica acesteia.

 Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

 Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *