Un tânăr și-a pierdut viața într-un accident rutier grav, în județul Dolj!

Pe raza localității Leu, sat Zănoaga, județul Dolj, un accident a avut loc în jurul orei 03:30. În accident au fost implicate trei autovehicule: un autoturism cu cinci pasager, un autocamion și un autotren.

Polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier. Incidentul a avut loc pe DN 6, în afara localității Zănoaga. La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers. El a intrat în oliziune cu un ansamblu de vehicule (TIR) înmatriculat în Polonia. În urma incidentului, autoturismul a luat foc.

Autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară ce se afla staționată într-o parcare special amenajată. Din păcate, conductorul de 24 de ani a decedat. De asemenea, alte patru persoane ce se aflau în autoturism au fost rănite.

IPJ DOLJ: În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

ISU DOLJ a transmis faptul că la fața locului au fost trimiși Det. 1 Pompieri Craiova cu echipajul SMURD – TIM, Det 2 de Pompieri Craiova cu EPA, Descarcerare și 2 ASAS si 16 subofițeri. La fața locului a fost găsit un tânăr decedat și alte persoane rănite ( doi tineri de 15 ani, unul de 18 și unul de 13). Conducătorul autotrenului a fost dus la spital, iar șoferul autocamionului parcat a refuzat transportul la UPU.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *