O aeronavă s-a prăbușit joi într-o suburbie din statul central Selangor din Malaezia, unde cel puțin nouă persoane au murit , a anunțat poliția.

Mohamad Iqbal Ibrahim a spus că părea că toți pasagerii din avion au murit, dar nu a putut oferi mai multe detalii. Un alt ofițer de poliție, care a refuzat să fie numit deoarece nu este autorizat să vorbească cu presa, a spus că au fost găsite cel puțin nouă cadavre.

Autoritățile aviației civile au declarat că la bordul avionului se aflau șase pasageri și doi membri ai echipajului. Portalul de știri online Malay Mail a citat martori oculari spunând că avionul a explodat la impact, iar unele dintre resturile accidentului au lovit o motocicletă.

Avionul decolase de pe insula Langkawi, din nordul ţării, şi se îndrepta către aeroportul Sultan Abdul Aziz Shah, la vest de capitala Kuala Lumpur, a declarat şeful autorităţii aeronautice civile, Norazman Mahmud.

Ministrul Transporturilor, Anthony Loke, a declarat că avionul a primit autorizaţia să aterizeze, însă „şi-a schimbat cursul la dreapta pistei de aterizare”.

Videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare au arătat foc și fum negru ridicându-se de la locul accidentului, pe un gazon înierbat de pe marginea unei autostrăzi principale din Shah Alam. O parte a drumului a fost văzută acoperită cu funingine groasă. La fața locului au fost trimiși polițiști și pompieri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *