Sursă foto: GSP

Deși a câștigat detașat în turul 3 preliminar al Cupei României împotriva CS Blejoi, cu scorul de 5-0, și s-a calificat în play-off, antrenorul echipei de fotbal Chindia Târgoviște a fost demis de conducerea clubului!

Decizia inexplicabilă ar fi fost luată de președintele clubului, Andrei Cordoș, potrivit surselor citate de Gazeta Sporturilor. Înlocuirea acestuia cu un nou antrenor a devenit o prioritate, iar Vasile Miriuță pare să fie favoritul pentru post, după ce negocierile cu Dan Alexa.

Tehnicianul de 33 de ani, Dragoș Militaru, și colaboratorii săi au fost concediați. Conform surselor apropiate de club, Andrei Cordoș era nemulțumit de performanțele echipei sub conducerea lui Dragoș Militaru. În primele două etape din Liga a II-a, Chindia Târgoviște a obținut doar două puncte, remizând 1-1 cu Steaua și 0-0 în deplasare cu CSM Slatina. Cordoș i-ar fi spus lui Militaru că, și dacă ar fi obținut o victorie în meciul cu FC Brașov, tot l-ar fi demis.

Pe lângă Militaru, au fost demiși și alți membri ai staff-ului, toți angajați în această vară de Chindia Târgoviște, printre care antrenorul secund Moundir Moussaddak, antrenorul de portari Dorin Silaghi, preparatorul fizic Emanuel Gugu și team-managerul Irinel Voicu.

În ciuda acestor schimbări, Renzo Rossi și Eduard Stăncioiu rămân în organigrama echipei Chindia Târgoviște. Cei doi sunt apropiați de președintele clubului și vor ocupa în continuare funcțiile de coordonator activitate sportivă, respectiv director tehnic.

„Toți au rămas șocați. Militaru știa ce i se pregătește, dar spera să fie lăsat măcar la meciul cu Gloria Buzău, de marți, poate cu o victorie schimba planurile.

Cordoș a avut o atitudine de patron, deși echipa este finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița.

S-a băgat în discuție și jurista clubului, a ridicat vocea la unul dintre colaboratorii lui Militaru, fiind pusă imediat la punct” povestesc persoane din anturajul clubului pentru Liga 2 – Prosport.

La solicitarea Gazetei Sporturilor, Andrei Cordoș nu a dorit să comenteze situația din cadrul clubului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *