Consiliul Judetean Dambovita deruleaza cinci lucrari finantate prin Programul Judetean de Dezvoltare Locala in comuna Doicesti. Patru dintre ele sunt pe ultima suta de metri. Pe langa acestea, si alte lucrari sunt in desfasurare, in localitate.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Dâmbovița,  cele 5 proiecte finantate prin Programul Județean de Dezvoltare Locală în comuna Doicești au o valoare totală de aproximativ 10.000.000 de lei, din care CJ asigură 4.800.000 de lei. În perioada imediat următoare se vor finaliza lucrările de modernizare a drumurilor din localitate, de asigurare  scurgeri de ape pluviale, construire trotuare și amenajare a unui teren multisport.Prin același program se lucrează și la documentația proiectului de asigurare a scurgerilor de ape pluviale de pe străzile Zorilor, Iancu Jianu și Bărbătești. Aici, valoarea investiției este de 2.900.000 de lei.

Tot în Doicești se mai lucrează acum și la o sală de sport, cu finanțare asigurată de CNI. Prin Administrația Fondului pentru Mediu, primăria derulează proiectul de creștere a eficienței energetice a Centrului de zi pentru copii din comună. Asta în timp, ce din bugetul primăriei se amenajează și un spațiu de recreere, iar  prin Programul Național „Anghel Saligny” au fost modernizate mai multe străzi.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *